Installatie

Bij Baderie Losser kun je ook terecht voor een nieuwe cv-ketel, een sauna, een stoomdouche, maar ook een keukenkraan, onze installateurs zijn all-round. Onze tegelzetters/timmerlieden/stucadoors zijn vakkundig in het leggen van vloeren, het tegelen van badkamers, het realiseren van bijzonder stucwerk (beton look) in b.v. badkamers en keukens. Ook leveren en plaatsen ze allerlei soorten plafonds. 

Allround installatie bedrijf en tegelzetbedrijf

Een badkamer is een uitgave voor jaren. De installatie en begeleiding van jouw nieuwe droombadkamer zijn van essentieel belang. Onze eigen vakmensen zorgen voor een snelle en uiterst comfortabele en nauwkeurige montage van jouw droombadkamer. Baderie Losser is een landelijk erkend Uneto-Vni installatiebedrijf. 

Installateurs Losser

Hoewel we uiteraard het liefst alle werkzaamheden door onze eigen vakmensen laten uitvoeren, kunnen we ook samen met je aan de slag. Zo zou je de sloopwerkzaamheden zelf kunnen uitvoeren en wij de installatie kunnen verzorgen. Of kun je de tegels zetten en plaatsen wij het sanitair. 
En mocht jezelf gouden handjes hebben, kun je uiteraard ook bij ons terecht voor een goed advies en leveren wij jou de materialen aan. Tevens bieden wij jou een goede installatietekening aan.

Aangepast sanitair

Baderie Losser verzorgd ook badkamer aanpassingen voor mindervaliden. Bijvoorbeeld het verwijderen van het ligbad en vervangen door een nagenoeg drempelloze doucheruimte met een douche zitje en/of het plaatsen van een verhoogde toilet met wandbeugels.

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )