Badkamer inspiratie

Bij Baderie kijken wij verder dan alleen jouw badkamer. Wij kijken naar de ruimte, mogelijkheden, budget en diegenen die straks van de badkamer gaan genieten. Zo creëren we een heerlijk comfortabele omgeving, waarin je je kunt ontspannen. Het luxe gevoel van een hotel in huis? Bij Baderie zit je dan helemaal goed.

Black Line badkamer Baderie

Zoveel stijlen, zoveel badkamers

Ieder mens heeft een eigen stijl in interieur, maar geen enkel interieur is precies hetzelfde. Dit geld uiteraard ook voor de badkamer; keuzes in sanitair, kleur, materiaal en tegel maken jouw badkamer persoonlijk en onderscheidend. Om je te adviseren, hebben wij een greep uit onze badkamers voor jou geselecteerd. Ter inspiratie, want daar kun je niet genoeg van hebben tijdens jouw zoektocht naar die ene, speciaal op jouw lijf geschreven badkamer.

Geef jouw ideeën de ruimte met maatwerk

Dezelfde badkamers zijn er al genoeg, voor jou gaan we iets bijzonders maken. Door je naast vaste afmetingen de vrijheid van maatwerk te bieden bijvoorbeeld. De meeste badkamermeubels, kasten en wastafels kunnen we naar jouw ideale afmetingen aanpassen. Mocht het nodig zijn, dan maken wij ze helemaal op maat voor je. Denk out of the box en laat de rest maar aan ons over.

Black Line badkamer Baderie

Badkamermeesters

Voor ons staat één ding centraal: jou tot in de detail blij maken met jouw nieuwe badkamer. Onze badkamermeesters hebben uitgebreide technische kennis en onze installateurs hebben feeling voor design. Bij Baderie kijken wij namelijk altijd verder dan ons eigen vakgebied.

Black Line badkamer Baderie
Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak